خرید ویلا در شمال،فروش ویلا درشمال،خرید ویلا نوشهر،قیمت ویلا
نوشهر
فروخته شد 12,000,000,000تومـان - خرید کاخ ویلا در شمال, خرید ویلا در شمال, خرید ویلا در نوشهر, خرید ویلای لاکچری در شمال, ویلا, ویلا جنگلی, ویلای لوکس, ویلای مستقل
RH-9732-property 420 متر مربع 4 تعداد اتاق خواب 5 تعداد حمام 5 پاركينگ سال ساخت 1398 background Layer 1 400 متر مربع

خرید ویلا در شمال،فروش ویلا در شمال،خرید ویلا نوشهر

تاریخ درج فایل : 1401/03/30

کد فایل : 809

متراژ زمین : 420 متر

متراژ بنا : 400 متر

مدارک ساختمانی : جواز و پایانکار

نوع سند : شش دانگ تک برگ عرصه و اعیان

موقعیت ویلا : مستقل،خارج از شهرک

عرض گذر : 6 متری

سن بنا : 3 سال ساخت

قیمت : 12 میلیارد تومان

استان : مازندران

شهر : نوشهر

محله : خیرودکنار

املاک رستمی : مازندران نوشهر امیررود

شماره همراه : 09113950677

شماره دفتر : 01152371462

مهندس احمد رستمی

خرید ویلا در نوشهر

املاک رستمی

فروش ویلا زیر قیمت منطقه و کارشناسی به علت مهاجرت:

ویلا فروشی در شمال کشور و یک منطقه بسیار زیبا و خوش آب و هوا در شهر نوشهر محله خیرودکنار می باشد.

این ویلا به سبک ویلاهای انگلیسی طراحی و اجرا گردید که از نظر سازه و اکیپ سازه بسیار قوی و کار بلد می باشند.

معمار این ویلا یکی از بنام ترین و خوشنام ترین سازنده های در استان مازندران شهر نوشهر می باشد.

قیمت اصلی و واقعی این ویلا بین 15 الی 16 میلیارد تومان می باشد اما به علت مهاجرت مالک به خارج از کشور قیمت این ویلا در شمال را با نازلترین قیمت به فروش گذاشته است یعنی قیمت 12 میلیارد تومان.

قیمت زمین :

زمین در این منطقه و این خیابان با سند شش دانگ و کاربری مسکونی و دید دریا و جنگل حداقل متری 18 و حداکثر متری 25 میلیون تومان می باشد.

برای ساخت همچون ویلایی با این طراحی و معماری امروزه باید حداقل متری 15 میلیون تومان هزینه کرد که با یه حساب سر انگشتی هزینه خرید زمین با متری 18 و ساخت ویلا با متری 15 این ویلا را همین امروز بخواهید بسازید برای شما نزدیک به 14 میلیارد هزینه بر می دارد حالا روی این 14 میلیارد سود سازنده با نرخ سود 30% را حساب کنید که می شود 18 میلیارد تومان.

اما شما در حال حاضر یک ویلای 18 میلیاردی در شمال را به قیمت 12 میلیارد تومان خریداری می کنید پس این فرصت عالی را از دست ندهید.

درباره خیرودکنار هر آنچه که باید بدانید:

جمعیت ۱۹۹۶ نفر (سرشماری ۹۵)

میانگین دمای سالانه ۵ تا ۳۵ درجه سانتی گراد

خیرودکنار، روستایی است از توابع بخش مرکزی شهرستان نوشهر در استان مازندران ایران.

جمعیت:

این روستا در دهستان خیرودکنار قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۵، جمعیت آن ۳۵۰۰ نفر (۶۳۳خانوار) بوده‌است.

این جمعیت شامل افراد بومی وغیربومی وخوش نسین است در خانه بهداشت این روستا جمعیت ۱۹۲۱ نفر ثبت شده‌است که جمعیت کامل روستا نمی‌باشدبه دلیل اینکه بسیاری از خانواده‌های این روستا در این خانه بهداشت دارای پرونده‌ای نمی‌باشند.

و در بهداشت شهری پرونده دارند خیررودکنار نام بلوکی از بلوکات ناحیه تنکابن در مازندران (در گذشته دور). عده قرای آن ۱۷ و مساحت آن نیم فرسخ، مرکز آن خیررودکنار. جمعیت تقریباً ۳۰۰۰نفر می‌باشد.

خیررودکناریکی از کهن‌ترین روستاهای مرکزی نوشهر می‌باشد که دارای قدمتی سیاسی وتاریخی می‌باشد.

این دهستان همواره مرکز امور سیاسی درگذشته وحال بوده‌است و در دوران انقلاب یکی از مراکز عمده جنبش‌های انقلابی بوده‌است.

وجه تسمیه

نام روستا برگرفته از رودخانه‌ای است که درمجاورت آن قراردارد درواقع چون روستا در حاشیه رودخانه خیررود قرار گرفته‌ است به این نام نامیده شده‌است.

مسیرهای ارتباطی روستا

این روستا در ۹کیلومتری مرکز شهرنوشهر واقع شده‌است. برای دسترسی به این روستا سه مسیر ارتباطی اصلی وجوددارد. مسیرهای رسیدن به این روستا از طرف نوشهر عبارتند از:

روستای امیررود، روستای مارگیرده، روستای خیررودکنار
روستای سنگتو، روستای خیررودکنار
سیدعلی کیا سلطان، روستای خیررودکنار
قابل ذکر است تمامی جاده‌های فوق از نعمت آسفالت برخوردار می‌باشند.

تاریخچه روستا

درمورد تاریخچه روستا آثار مستندی وجود ندارد اما براساس امامزاده‌ای که در روستای همجوار به نام سیدعلی کیا سلطان (متعلق به ۷۰۰سال پیش) و گفتار بزرگان بر وجود مردمانی به نام گبری‌ها در روستا و وجود محلی به نام قلعه در روستاظن یقین می‌رود .

که پیشینه سکونت در این روستا به پیش از ورود اسلام به ایران برسد (گبری منظور داشتن دین زرتشتی بوده‌است که با ورود اسلام و به خصوص ورود طوایف جدید این نام برآنان اطلاق می‌شده‌است.

البته اطلاعات کافی در مورد آنان وجودندارد اما چیزی که بنابر گفته‌های پیشینیان مصداق دارد در مورد سرگذشت آنان این است که گروهی از آنان برای حفظ دین خود مجبور به کوچ از این محل شدند و بسیاری نیز دین اسلام را قبول کردند.

البته دلیل زندگی این افراد درمناطق بالا دست نزدیکی به آب وداشتن اشراف برمنطقه بوده‌است. رشد جمعیتی در این روستا در قدیم کند بوده که دلیل این امر را می‌توان دروجودطبیعت سرسخت، کمبود بهداشت جستجو کرد.

پوشش گیاهی منطقه :

از طرفی چون در گذشته حالت مردابی وپوشش لجنی وطبیعی زیاد بوده‌است انواع زیادی حیوانات موذی وپشه وجودداشته که امراض مختلفی را به همراه داشته اندکه مردم بومی بیشتر تمایل به زندگی در ییلاقات کجورداشتند.

البته بیشتر قالب افرادفعلی بومی این روستا از دو ییلاق نیمور وویسرمی‌باشندکه دلیل این امر به نظر در سرچشمه گرفتن رودخانه جوار این روستا (خیررود) از این دو منطقه ییلاقی باشد.

دلیلی دیگری که دال برگرایش مردمان قدیم این روستا به زندگی در ییلاقات به خصوص در شش ماه اول سال وایام گرم سال را می‌توان به کوچ دادن دام‌ها به ییلاقات در تابستان اشاره نمود.

ییلاق گزینی :

این خصلت ییلاق گزینی را در نسل فعلی هم می‌توان یافت هرچند با تغییرات اساسی درنحوه زندگی، کم شدن ارتباطات عاطفی، نداشتن سکونت گاه در ییلاقات، کم رنگ تر شده‌است اما بسیاری از افراد در زمان‌های بیکاری ویا تعطیل سعی به رفتن به ییلاقات دارند.

آثار کشف شده قدیمی که در جنگل‌های این روستا وروستاهای همجوار (بندپی ونجارده) که اغلب به صورت قاچاقی می‌باشدبر پندارهای نقل شده سندیت بیشتری می‌بخشند.

از طرفی دیگر مردمان این خطه با آداب زرتشتی به صورت قهرآمیز برخورد نکرده‌اند که نمود این واقعیت را می‌توان در دلبستگی و نقل قول‌های بزرگان در مورد آداب‌ها و مراسمی که در قدیم برگزار می‌شد.

عنوان نمود که متأسفانه در نسل جدید به فراموشی سپرده شده‌است آدابی چون چهارشنبه سوری وپریدن از کاه وبزرگ داشتن یاد مردگان، حضور دسته جمعی در مراسم به خصوص عروسی وعزا، دسته‌گیری در روز اول عید، چله نشینی و… شهدا، جانبازان، آزادگان روستا با شروع جنگ این خطه از سرزمین آریایی ایران حضور پررنگی در میادین نبرد داشته‌است.

آب وهوا

استان مازندران استانی با آب و هوای معتدل می‌باشداین روستا نیز با موقعیتی بسیار عالی دارای آب و هوای معتدل می‌باشد. مسافت بسیار نزدیک هم با دریا وهم کوه وجنگل آب وهوایی منحصر به فرد به این روستا بخشیده‌است. البته در چند سال اخیر مقداری برگرمای هوا افزوده شده‌است اما با این وجود دارای هوایی دلنشین می‌باشد.

گویش مردم روستا
دراین روستا گویش متداول زبان طبری وگویش کجوری می‌باشد.

شورا ودهیاری
این روستا در حال حاضر دارای یک ساختمان دهیاری می‌باشد که محل جلسه وتصمیمات اعضا شورای اسلامی ودهیاری می‌باشد.

امکانات روستا

امکانات موجوددرروستا عبارت است از:

یک باب کتابخانه
وجود دو مسجد
یک خانه بهداشت روستایی
یک قبرستان
داشتن یک مدرسه در سطح ابتدایی
یک زمین فوتبال
داشتن بانک

محرومیت‌ها

نبود مدرسه راهنمایی ودبیرستان در سطح روستا
کمبود سالن ورزشی
نداشتن پارک
نبود حمام بهداشتی
عدم تکمیل مسجد
کمبود آب آشامیدنی
نبود پل روی رودخانه خیررود

موقعیت جغرافیایی

فاصله مرکز روستا تا نوشهر حدود۹ کیلومتر می‌باشد. در مجاورت این روستا روستاهای از طرف شمال:روستاهای سید علی کیاسلطان ومارگیرده از طرف شرق:روستای نجارده وبندپی از طرف غرب:روستای سنگتو شمال غربی:روستای شوفسکاج ولتینگان شمال شرقی:روستای نجارده قراردارند حاشیه جنوبی وجنوب شرقی روستا جنگلی می‌باشد.

جنگل خیررودکنار

جنگل خیرودکنار با وسعت ۸۰۱۷ هکتار در حدود هفت کیلومتری شرق نوشهر و در استان مازندران قرار دارد. خاک‌های این جنگل دارای رژیم رطوبتی یودیک و رژیم‌های حرارتی مزیک و ترمیک می‌باشند و ارتفاع آن از صفر تا ۲۰۵۰ متر از سطح دریا متغیر است. پوشش گیاهی منطقه نیز از نوع درختان پهن برگ می‌باشد.

 

اطلاعات اضافی

  • خرید زمین در شمال: خرید زمین شهرکی در شمال
  • فروش زمین ساحلی هکتاری: فروش ویلا شهرکی به قیمت کاسبی
  • فروش ویلای جنگلی داخل شهرک در شمال: خرید زمین شهرکی در نوشهر

املاک مشابه